The Lime Tree kan je helpen het conflict op te lossen door een MfN registermediator in te zetten. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van zeer ervaren mediators. Je kunt er zeker van zijn dat er altijd een mediator bij jou in de buurt zit die bij de kwestie past.

Doel mediation

De mediation kan tot doel hebben de samenwerking te herstellen, de re-integratie van de (zieke) werknemer in het arbeidsproces, maar ook beëindiging (exit) van het dienstverband. Met name bij exit-mediation moet de mediator de weg weten in het doolhof van juridische regelingen. De mediator ziet er op toe dat je goed geïnformeerd en weloverwogen tot een oplossing komt.

Onze expertises binnen arbeidsmediation

Kosten mediation bij arbeidsconflicten

Doorgaans verstrekken we onze klanten voor een exit of re-integratietraject een opdracht voor 12 uur tegen een vooraf overeengekomen uurtarief. Uiteraard worden alleen de daadwerkelijk bestede uren in rekening gebracht. Bij een exit-mediationtraject maken wij vooraf afspraken over de kosten van de mediation. Lees meer over onze werkwijze.

Mediation in dienstenpakket aanbieden

Wanneer je een groter bedrijf of verzekeraar vertegenwoordigt en vaker in aanraking komt met zaken die zich lenen voor mediation, kan mediation structureel deel uitmaken van de dienstverlening. In dit filmpje vertelt Pien Hoogenboom in het kort iets over onze werkwijze:

We hebben ook een pagina gemaakt over onze werkwijze. Neem contact op met The Lime Tree om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.