Sinds 1996 bieden wij mediation opleidingen aan welke door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) zijn geaccrediteerd. De kwaliteit van de opleiding is van groot belang, onze trainers van de opleidingen zijn dan ook zelf zeer ervaren mediators of coaches. Wie traint, is ook actief in de praktijk, hierdoor blijft de kennis op peil en de aandacht scherp. Bekijk ook de diverse keurmerken en erkenningen van onze opleidingen.

Corona maatregelen

Update 15 september 2021: The Lime Tree volgt de nieuwe richtlijnen zoals besproken op de persconferentie van 14 september 2021. Dat betekent in ons geval dat er door de hotels en restaurants waar The Lime Tree mee samenwerkt om een geldige QR code of een geldige negatieve test gevraagd zal worden vanaf 25 september aanstaande. Kun je die niet overleggen dan zal de toegang tot het hotel of restaurant worden geweigerd. Daarmee wordt deelname aan onze trainingen dan ook niet mogelijk. Mocht dat voor jou gelden dan komen we graag in gesprek over hoe we nu verder kunnen.

Wil je weten welke mediation opleiding het beste bij jouw wensen past en kom je er niet uit via de website? Neem dan contact op voor een persoonlijk studieadvies.

Basis mediation opleidingen

Informatiebijeenkomsten

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met The Lime Tree? Dat kan tijdens een van onze informatiebijeenkomsten waarbij wij je graag meer vertellen over onze mediation opleidingen. Bekijk hier de diverse data, locaties en tijden van onze informatiebijeenkomsten en schrijf je in!

Opleidingslocaties

Je kunt de mediation opleidingen bij ons volgen op één van onze opleidingslocaties in Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Hulshorst (Veluwe) en Wolfheze (dichtbij Arnhem).

Mediation vervolgopleidingen

Heb je al een basisopleiding in mediation gevolgd? Dan kan je doorgaan met een vervolgopleiding zoals een specialisatie of een verdiepingstraining.

Gratis brochure

Op de pagina’s van de mediation opleidingen en de mediation specialisaties vind je de optie om de brochure gratis aan te vragen, per post of per e-mail.

Op maat / Incompany

The Lime Tree biedt incompany trainingen aan op het gebied van mediation voor bedrijven en voor beroepsgroepen. Voor overheden en bedrijven die mediation van belang vinden voor hun medewerkers, ontwikkelen we speciale trajecten. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met ons trainingssecretariaat. Na dit vrijblijvende gesprek kunnen wij een programmavoorstel met een gespecificeerde offerte uitbrengen.