Belangrijke mededeling:

The Lime Tree heeft besloten weer trainingen te gaan geven vanaf 1 juni. Uiteraard is deze datum afhankelijk van eventuele maatregelen van het kabinet. Natuurlijk volgen wij die.

Het is wel mogelijk je al in te schrijven voor trainingen die na 1 juni van start gaan. We plannen wat mediation trainingen en specialisaties bij. Ook is het deze zomer drie keer mogelijk om een intensieve en versnelde mediation training te volgen: de Summerschool in Bilthoven. Heerlijk trainen in de bossen van Berg en Bosch, een oud sanatorium dus prachtig om Corona vrij met veel frisse lucht te trainen!

Het hele team van The Lime Tree werkt thuis en is bereikbaar via mail en telefoon. Dus wil je meer informatie over een van onze opleidingen neem dan contact met ons op!

Wij geloven in live training geven en hopen dan ook je zo snel mogelijk te ontmoeten. Tot die tijd: Blijf gezond!

Sinds 1996 bieden wij mediation opleidingen aan welke door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) zijn geaccrediteerd. De kwaliteit van de opleiding is van groot belang, onze trainers van de opleidingen zijn dan ook zelf zeer ervaren mediators of coaches. Wie traint, is ook actief in de praktijk, hierdoor blijft de kennis op peil en de aandacht scherp. Bekijk ook de diverse keurmerken en erkenningen van onze opleidingen.

Wil je weten welke mediation opleiding het beste bij jouw wensen past en kom je er niet uit via de website? Neem dan contact op voor een persoonlijk studieadvies.

Basis mediation opleidingen

Mediation vervolgopleidingen

Heb je al een basisopleiding in mediation gevolgd? Dan kan je doorgaan met een vervolgopleiding zoals een specialisatie of een verdiepingstraining.

Informatiebijeenkomsten

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met The Lime Tree? Dat kan tijdens een van onze informatiebijeenkomsten waarbij wij je graag meer vertellen over onze mediation opleidingen. Bekijk hier de diverse data, locaties en tijden van onze informatiebijeenkomsten en schrijf je in!

Opleidingslocaties

Je kunt de mediation opleidingen bij ons volgen op één van onze opleidingslocaties in Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Hulshorst (Veluwe) en Wolfheze (dichtbij Arnhem).

Gratis brochure

Op de pagina’s van de mediation opleidingen en de mediation specialisaties vind je de optie om de brochure gratis aan te vragen, per post of als download.

Op maat / Incompany

The Lime Tree biedt incompany trainingen aan op het gebied van mediation voor bedrijven en voor beroepsgroepen. Voor overheden en bedrijven die mediation van belang vinden voor hun medewerkers, ontwikkelen we speciale trajecten. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met ons trainingssecretariaat. Na dit vrijblijvende gesprek kunnen wij een programmavoorstel met een gespecificeerde offerte uitbrengen.