Op dit moment bieden wij de volgende workshops:

Workshop Familiemediator

In deze workshop van twee uur krijg je een introductie over onze Familiemediator opleiding. Lees meer…


Workshop Wat elke mediator moet weten over vergeving

Deze bijzondere workshop vergeving geeft inzicht in welke rol vergeving kan spelen in mediation, waarom er zoveel weerstand is tegen vergeving en hoe we een begin kunnen maken met het overwinnen van deze weerstand. Lees meer.


Workshop Teamconflicten oplossen

Veel benaderingen gericht op het verbeteren van teamsamenwerking hebben een psychologische bril; ze kijken naar karakters, talenten en gebreken en hoe die al dan niet matchen. Binnen de systemische aanpak ligt de aandacht vooral ligt op de interacties van de onderdelen van een team (teamleden) en op de functies die zij voor elkaar hebben. De sociale context is het uitgangspunt; die context geeft betekenis aan gedrag (‘knap’ is dan ‘knapper dan wie?’).  Lees meer…


Workshop Conflictcoaching

Een van je medewerkers heeft een conflict met een collega. Dat komt wel vaker voor, de persoonlijkheden liggen behoorlijk uit elkaar en dat wreekt zich soms.
Je vindt mediation een te zwaar middel, maar zou zelf de medewerker wel willen coachen rondom dit conflict.  Lees meer…


Workshop Micro Expressies

Tijdens deze Workshop micro expressies krijg je een wetenschappelijke methode aangeboden die je leert minimale non-verbale signalen te herkennen en te interpreteren.
Een vaardigheid waar je de rest van je leven wat aan hebt, niet alleen aan de mediationtafel! Lees meer…