Biedt uitkomst bij conflicten

Uitkomst bieden bij conflicten is kortgezegd wat wij doen. Of u nu via mediation uw echtscheiding wilt regelen, een arbeidsconflict heeft of problemen met de buren of de overheid, de mediator van The Mediators Company biedt uitkomst door te bemiddelen namens beide partijen.

Over The Mediators Company

The Mediators Company is onderdeel van The Lime Tree en heeft een netwerk van erkende mediators. Onze dienstverlening bestaat uit mediation bij echtscheiding, zakelijke conflicten en arbeidsconflicten. Wij leiden onze mediators zelf op en zij onderscheiden zich met hun lange werkervaring en uitmuntende kennis. De mediators in ons netwerk zijn verspreid over heel Nederland, er is altijd een mediator in uw regio. Neem contact met ons op voor meer informatie over een mediator in uw regio.

Ervaren geregistreerde mediators

Onze mediators zijn allen zeer ervaren in conflictbemiddeling en uitermate goed opgeleid in het verzorgen van mediations. Uiteraard zijn zij aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), het keurmerk voor mediators in Nederland. The Lime Tree stelt verder strenge eisen aan haar mediators.

Soorten mediation

Arbeidsmediators

Mediation bij een arbeidskwestie kan 2 dingen betekenen:

 • De re-integratie van de (zieke) werknemer in het arbeidsproces
 • Beëindiging van het dienstverband (exit)
 • Bij exit-mediation moet de mediator de weg weten in het doolhof van juridische regelingen. De mediator ziet er op toe dat u goed geïnformeerd en weloverwogen tot een oplossing komt. Lees meer over mediation bij arbeidszaken.

  Team mediators

  De team mediators van The Lime Tree werken met een specifieke aanpak die zijn oorsprong vindt in de systeemtherapie. De team mediators van The Lime Tree hebben een specialisatie in Teamconflicten gevolgd. Lees meer over team mediation.

  Familie- en/of echtscheidingsmediator

  Onder begeleiding van een mediator kunnen de emoties vaak weer bedaren, onbegrip overgaan in begrip en wantrouwen overgaan in vertrouwen. Daarna kunnen beide partijen met respect voor elkaars belangen de problemen bespreekbaar maken. Zij kunnen door mediation aan een gezamenlijke oplossing werken voor het familie- of echtscheidingsconflict. Lees meer over mediation bij familie zaken of bij echtscheiding.

  Mediator voor zakelijke kwesties

  Mediation bij zakelijke conflicten zet u in bij bedrijfsovernames, opvolging, maar ook interpretatie van een contract of andere afspraken tussen partijen. Met een ervaren mediator van The Lime Tree kan gewerkt worden naar een win-win situatie. Lees meer over mediation bij zakelijke conflicten.

  Overheidsmediators

  Een aantal mediators van The Lime Tree is werkzaam (geweest) binnen een overheidsorganisaties. Dit maakt hen specialist in overheidszaken. Lees meer over mediation bij bestuurszaken.

  Contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de kosten of een offerte op maat via 030 – 22 55 914 of mediation@thelimetree.nl.