Bereikbaarheid

De accommodatie ligt op nog geen 4 km van centrum van Amsterdam. Zeer centraal gelegen aan de ring A10 en goed bereikbaar. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Mediation opleiding Apollo Amsterdam Centre

Prettige overlegruimtes

Onze mediation opleiding is een vaardigheidstraining. Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark kan dat goed faciliteren. Door meerdere ruimtes, verschillende zitjes en overlegplekken zijn er voldoende mogelijkheden om in groepjes ‘uit elkaar’ te gaan. Bij terugkomst in de eigen trainingsruimte evalueer je de oefeningen en rollenspellen met de trainer.

Vergaderruimte in Ramada Apollo Amsterdam

Uitzicht

Een aantal van de trainingszalen liggen op de bovenste etage van de accommodatie. Vanuit de overlegruimtes heb je een prachtig uitzicht op het nabijgelegen park en de binnenstad van Amsterdam.
Uitzicht-Ramada-Apollo-Amsterdam
Het uitzicht vanuit Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark tijdens de mediation opleiding.

Mediation-training-naast-Rembrandtpark
Het Rembrandtpark ligt naast Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Een oase van rust.

Eten en internet

Essentiële zaken, nietwaar? Allebei zijn goed vertegenwoordigd in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Ze hebben daar de snelste gratis WiFi verbinding van Amsterdam! En met een eigen restaurant, Floor17, zit het eten ook wel goed.

Dineren in Apollo Ramada

Kom je van ver?

Dan behoort een overnachting uiteraard tot de mogelijkheden. Na de training kan je gezellig borrelen in het Restaurant Floor17, of op het rooftop terras helemaal bovenop het gebouw; met een fantastisch uitzicht! In de ochtend staat er dan een ontbijtbuffet voor je klaar.

Ontbijt in Ramada Apollo Amsterdam Centre

De opleiding

De zesdaagse training bestaat uit 3 blokken van 2 opeenvolgende dagen. De eerste dag van een blok start je om 10.00 uur en ga je door tot 20.00 uur. De tweede dag is van 09:00 tot 17:00 uur.

Interesse?

Lees meer of neem contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee.

Deze mediation basisopleiding die in Amsterdam gegeven wordt, is te combineren met andere modules van The Lime Tree. Door er een tweede module (2 dagen) bij te volgen, leer je alles over de theoretische- en juridische achtergronden die komen kijken bij mediation. We bereiden je hiermee voor op de theorietoets van www.mediationtoets.nl, om jezelf te registeren als MfN mediator. De derde module (4 dagen) geeft je een gedegen voorbereiding op het assessment van mediationtoets.nl.

Lees hier meer over onze verschillende mediation basisopleidingen:

Ga je onze mediation training volgen in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark? Kijk voor de contactgegevens en een routebeschrijving op de pagina onze opleidingslocaties.

Met dank aan Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark voor de mooie foto’s.