Voorkant Hotel Beyaerd Hulshorst

Prettige plek

Midden in een groene omgeving heerst een rust die je goed kan gebruiken tijdens deze intensieve opleiding. Blijf je slapen? Dan word je ’s ochtends wakker van het getjilp van vogeltjes.

Mediation aan de Veluwe

Al jaren is het Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd een trainingslocatie van The Lime Tree. En niet zonder reden, want onze mediation opleiding is een vaardigheidstraining. Door meerdere gebouwen, verschillende zitjes en overlegruimtes zijn er mogelijkheden genoeg om in groepjes ‘uit elkaar’ te gaan.

Overlegruimtes Beyaerd Hulshorst

Bij terugkomst in de eigen trainingsruimte evalueer je de oefeningen en rollenspellen met de trainer.

Trainingszaal Beyaerd Hulshorst

Snel starten?

Dat kan! In Hulshorst start de eerstvolgende basistraining al op donderdag 9 maart. Deze zesdaagse training bestaat uit 3 blokken van 2 opeenvolgende dagen. De eerste dag van een blok start je om 10.00 uur en ga je door tot ongeveer 20.00 uur. Om 20.00 uur diner je gezamenlijk om de dag af te sluiten. De tweede dag is van 09:00 tot 17:00 uur. Lijkt het je wat?  Mediation leren aan de rand van de Veluwe? Lees meer, bekijk alle data, neem contact op of schrijf je direct in.

Diner Beyaerd Hulshorst

Kom je van ver?

Een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Naast het gezamenlijke diner kan je gebruik maken van de sauna, het zwembad of borrelen na de trainingsdag in de gezellige Hooibergbar. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Hooibergbar Beyaerd Hulshorst

Meer weten?

De 6-daagse opleiding, die o.a. in Hulshorst gegeven wordt, is te combineren met andere modules van The Lime Tree. Door er een tweede module (van 2 dagen) bij te volgen, leer je alles over de theoretische- en juridische achtergronden die komen kijken bij mediation. We bereiden je hiermee voor op de theorietoets van Intop.

De derde module (van 4 dagen) geeft je een gedegen voorbereiding op het assessment van Intop. Deze examens zijn vereist om in het register van de MfN te komen.

Lees hier meer over de verschillende opleidingen:

Apollo Hotel De Beyaerd is 1 van de 6 trainingslocaties van The Lime Tree. Bekijk pagina van onze opleidingslocaties voor alle adressen, contactgegevens en routebeschrijvingen.