We kregen op 15 mei 2024 het bericht dat YouBeDo failliet is verklaard. Dank voor de jarenlange prettige samenwerking YouBeDo!

Wie is YouBeDo?

YouBeDo droomt van een eerlijke en rechtvaardige wereld. Dit bereiken zij door te zorgen voor een nieuwe geldstroom. Dit geld komt terecht bij mensen en dieren die het nodig hebben of wordt ingezet voor het behoud van onze natuur.

YouBeDo staat voor:
Logo YouBeDo
You can make a difference
Be the change
Do it now

YouBeDo wil mensen mee laten werken aan een betere wereld, maar op een zeer makkelijke en vrijblijvende manier. Het werkt als volgt:
YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Wat YouBeDo bijzonder maakt, is dat de consument 10% van zijn of haar aankoopbedrag mag toekennen aan een door hem of haar bepaald goed doel.

Zij noemen dit ‘Het systeem van delen!’, lees meer over dit concept.

 

Literatuur Familiemediator – € 308,95 naar KidsRights

Voor onze mediation specialisatie Familiemediator hebben wij de literatuur aangekocht via YouBeDo, daarmee hebben wij een donatie van € 308,95 kunnen doen aan een goed doel. Wij hebben gekozen voor KidsRights, omdat kinderen de toekomst zijn. Daarbij verdienen kinderen een centrale plaats binnen het gehele proces van echtscheiding. De boeken die wij aanschaffen voor onze training Familiemediator hebben dus op die manier in een meer brede zin kunnen steunen. Lees meer over KidsRights.