Lia Laupman is een bevlogen en zeer ervaren MfN-registermediator en Rechtbankmediator. Hiernaast is zij onder meer nog reviewer bij de Mediatorsfederatie Nederland en een ervaren coach (Nederlandse Orde van Beroepscoaches – EMCC gecertificeerd registercoach).
Zij heeft een achtergrond als jurist met ruime bestuurservaring en leidinggevende ervaring. Verder is zij één van de auteurs van het boek “Vaststellingsovereenkomst en mediation” uit de mediationreeks van uitgeverij SDU en is zij lid van de MfN groep arbeidsmediation en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA).

Sinds 2001 bemiddelt zij voornamelijk op het gebied van arbeidsconflicten (ook binnen teams) en zakelijke conflicten. Zij is werkzaam binnen de profit sector, maar onder meer ook binnen het onderwijs, de zorg en de overheid.
Partijen aan tafel zijn voor haar weliswaar niet gelijk, maar absoluut gelijkwaardig. Vanuit een professionele houding gaat zij samen met u aan de slag om zorgvuldig en op een daadkrachtige manier tot resultaten te komen. Beweging brengen, zodat een nieuw evenwicht kan ontstaan, vormt de rode draad. Aandacht en (persoonlijke) begeleiding staan hierin centraal, zonder de zakelijke context uit het oog te verliezen.

Haar kantoor, genaamd Lucida Mediation en Coaching, is gevestigd in Druten, de werkzaamheden worden in een groot deel van Nederland verricht.