Conflicten komen dagelijks voor en kosten energie, tijd en geld.
Of het nu een beginnend conflict is of een hoog opgelopen conflict, partijen horen op een bepaald moment niet meer wat de ander zegt, omdat beeldvorming, onbegrip en andere emoties een rol gaan spelen. Dat is het moment dat u hulp nodig heeft van een neutrale onpartijdige derde. Hélène zorgt ervoor dat er weer een dialoog ontstaat, zodat u weer naar elkaar gaat luisteren in plaats van tegen elkaar aan te praten. Zo lost u samen met een onafhankelijke mediator uw conflict op.

Hélène is gespecialiseerd in (online) echtscheidingsmediation, (online) arbeidsmediation en ervaren in interculturele mediation en mediations & autisme. De mediations kunnen ook in het Engels gevoerd worden.
Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staat bij Hélène voorop. In een echtscheidingsmediation regisseert het echtscheidingsproces van scheidingsmelding tot en met de echtscheidingsbeschikking. Zij schakelt indien nodig haar samenwerkingspartners in op hypotheekadvies, verkoopadvies van het huis, financieel advies en juridisch afdvies. Als trainer, coach en mediator, is ze naast organisatie-advies, ook ervaren in het omgaan met diversiteit, omgaan met culturele verschillen, verschillen in persoonlijkheidsstructuren (human dynamics) en met teambuilding en teammediation. Ze heeft al meerdere meerpartijenmediation en/of teammediations gedaan binnen organisaties.

Mijn kantoor, de Haart Mediation & Advies, is gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam. Bel en werk samen naar een oplossing!