Werk- mediationervaring
Sinds 1996 ben ik actief als MfN-mediator en heb ik uitgebreide ervaring in het begeleiden van gesprekken. Mijn rol varieert van mediator, procesbegeleider tot teamcoach. In de afgelopen 28 jaar heb ik deelgenomen aan diverse projecten en ben ik betrokken geweest bij organisaties zoals het Nederlands Instituut van Psychologen en het MfN-bestuur. Mijn mediationwerkzaamheden strekken zich uit over verschillende sectoren, waaronder woningbouwverenigingen, gemeenten, overheid, advocatuur, onderwijs en de medische wereld.
Als Sociaal Psycholoog heb ik me gespecialiseerd in de ontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken van teams. Naast mijn rol als mediator fungeer ik ook als opleider en ontwikkelaar van trainingen.

Wat is jouw drijfveer als mediator?
Mijn drijfveer als mediator ligt in het creëren van ruimte waarin partijen met elkaar in gesprek kunnen gaan en gezamenlijk op zoek gaan naar oplossingen.

Wat kunnen partijen van jou verwachten aan de mediationtafel?
Bij mijn optreden als mediator hecht ik waarde aan duidelijkheid over de te volgen stappen. Ik zorg ervoor dat elke betrokkene de gelegenheid krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen, terwijl er tevens ruimte wordt gecreëerd om naar de toekomst te kijken. Mijn aanpak is gericht op het faciliteren van constructieve gesprekken en het bevorderen van een oplossingsgerichte benadering. Bij arbeidszaken en samenwerkingsvraagstukken met collega’s en teams starten we in overleg vaak met een apart intakegesprek om de mogelijkheden met elkaar te onderzoeken.

Registraties / Lidmaatschappen

  • MfN registermediator

Talen

  • Nederlands

Locatie kantoor

  • Almere