Staan talentontwikkeling en vitaliteit bij u in het bedrijf ook op de agenda?

Vele bedrijven vinden deze thema’s lastig. Oude methodes lijken steeds minder te werken. En dan komen er ook nog allerlei nieuwe wetten aan op het gebied van personeelsbeleid. De Spiegelmanager nodigt u daarom uit voor het eendaags congres ‘Personeelsbeleid nieuwe stijl’, een dag speciaal voor HR, P&O, OR en management.

Op dinsdag 2 juni 2015 organiseren zij het congres Personeelsbeleid nieuwe stijl in Roermond met als thema’s: wijzigingen wetgeving 2015 (Wet Werk en Zekerheid), Talentontwikkeling (Leiderschap, Loopbaanontwikkeling) en De Vitale Werknemer. De workshops zijn interactief, vernieuwend en laten je ervaren wat dit voor uw bedrijf kan betekenen. De rode draad is nieuwe methodes in personeelsbeleid, netwerken en MVO. Gastsprekers zijn Jochem Uytdehaage (voormalig olympisch en wereldkampioen schaatsen) en Henno Janmaat (directeur Inspiring People, voormalig CEO van o.a. Essent Westland, auteur van ‘Oops! I’m the boss’ en ‘Samen resultaat verbeteren’) en Wim van den Nobelen (directeur Strictly People, recruiter).

The Lime Tree staat op het “Wasplein”

Logo Congres Personeelsbeleid Nieuwe StijlThe Lime Tree zal aanwezig zijn op dit congres, wij zullen een plek hebben op het “Wasplein”.
Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van het congres en klik hieronder voor een flyer en een nieuwsbrief.

Download de flyer
Bekijk de nieuwsbrief

Wanneer: 2 juni 2015
Waar: ECI 13 (ECI Cultuurfabriek) te Roermond
Kosten: zie website