Een 6-daagse mediation opleiding opleiding volgen op het prachtige spirituele eiland Ibiza, dat bekend staat om zijn unieke sfeer en relaxte vibe. Ibiza is vriendelijk, warm, open en genereus. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud of jong je bent en wat je op Ibiza wilt komen doen. Iedereen heeft het hier naar zijn zin en vindt hier zijn of haar plek.

Wij zorgen ervoor dat je een volledige onderdompeling in mediation krijgt in combinatie met een verblijf op een prachtige locatie, met ook een volledige verzorging.

Daarnaast is er een excursie programma op de dagen dat er geen training is om je (nog) beter te laten kennismaken met het echte Ibiza. Uiteraard is er ook tijd om lekker te relaxen of om je alvast verder te verdiepen in de wereld van mediation.

Mediationopleiding

We geven een versnelde opleiding (6 dagen) die in Nederland bekend staat onder de naam Module 1: Mediation op de werkvloer. In deze opleiding leer je de basisvaardigheden van de mediator. Je gaat aan de slag met jouw eigen conflictstijl, met escalatie van conflicten, met gesprekstechnieken en het leren van interventies die je in kunt zetten als het spannend wordt.

MfN accreditatie

Om van deze opleiding een geaccrediteerde opleiding te maken moet je in Nederland module 2 nog volgen. Dat kan tot een half jaar na terugkomst uit Ibiza. Module 2: Theorieblok bereidt je voor op de kennistoets en wordt elke maand aan geboden in Bilthoven.

Wil je naast een geaccrediteerde opleiding ook in het register van de MfN? Dan moet je ook nog twee examens doen: een kennistoets en assessment.

Met betrekking tot het assessment bieden wij: Module 3: Voorbereiding Assessment, Oefendagen en Video opname voor het video assessment.

Intop Mediationtoets neemt in opdracht van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) de examens af. De kosten voor de kennistoetsen en assessment zijn niet inbegrepen in onze prijzen. Op www.mediationtoets.nl vind je meer informatie over de kennistoets, het assessment, de procedure, de data en de examenkosten.

Data:

 • Aankomst donderdag 2 april: welkomstborrel
 • Training: vrijdag 3 en zaterdag 4 april
 • Zondag 5 april vrij  (mogelijkheid voor yoga en excursie )
 • Training: maandag 6 en dinsdag 7 april
 • Woensdag 8 april vrij (mogelijkheid excursie)
 • Training: donderdag 9 en vrijdag 10 april
 • Vertrek zaterdag 11 april

Verblijf: Finca Disfruta La Vida

Iets ten noorden van het gezellige dorpje San Carles de Peralta ligt deze traditionele Ibiza Finca, verscholen tussen de amandelbomen in een prachtig aangelegde tuin vol bloemen en fruitbomen met weids uitzicht richting de heuvels. De Finca is meer dan 300 jaar oud en recent totaal gerenoveerd waarbij originele details bewaard zijn gebleven. Onder andere originele houten deuren, houten plafonds en stenen muren zijn een absolute blikvanger. De zonnige tuin is voorzien van grote terrassen met een riant zwembad. Door het geavanceerde lichtplan is de Finca zowel binnen als buiten bijzonder sfeervol verlicht. De Finca heeft 6 gastenverblijven met allen een ensuite badkamer.

Op loopafstand van Finca Disfruta la Vida ligt B&B Todo Bien. Hier zijn nog eens 5 gastenverblijven voor cursisten.

Verzorging

Je ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen in de prijs. Ook drankjes koffie, thee, water en ’s avonds wijn, cava en bier zijn inclusief. Je beschikt over één van de gastenverblijven met een badkamer voor jezelf op de Finca of de daarnaast gelegen B & B Todo Bien. Wij reserveren je kamer als we je inschrijving binnen hebben.

Vlucht

De vluchten zijn NIET inbegrepen bij deze prijs. Je moet deze zelf boeken. Vluchten naar Ibiza kosten tussen de € 60,- en € 200,-.

Excursies

In samenspraak met de eigenaren van de Finca hebben we een excursie programma samengesteld voor de vrije dagen. De excursies zijn inbegrepen in de opleidingsprijs. Je hoeft natuurlijk niet mee te doen.

 • Zondag 5 april: Een bijzondere Yogales in de ochtend op de Finca.

  Een bezoekje aan de ‘echte’ hippiemarkt in het dorpje San Juan is een aanrader en we sluiten de dag af met een picknick op het strand van Benirras bij de trommelende hippies.

 • Woensdag 8 april: Een eiland tour.

Trainer
Mw. Mr. Anja Sonke is zelf mediator, trainer bij The Lime Tree en liefhebber van Ibiza!

Prijs

Wij bieden deze unieke training aan voor € 4.950, – incl. verzorging en excursies (excl. boekenpakket), het enige wat je zelf moet doen is een vlucht boeken (wacht daarmee nog even tot we zeker zijn van voldoende deelnemers!)
Woon je op Ibiza? Dan blijf je natuurlijk thuis slapen. De kosten zijn dan € 3.990,- incl. lunch en diner.

Kleine lettertjes:

We besluiten 6 weken van tevoren (21 februari 2020) of de training door kan gaan. Boek dus geen vluchten voor deze datum!

Tot 21 februari heb je de tijd om kosteloos te annuleren, na die datum gaan we ervan uit dat je mee doet. Dat is voor ons ook de datum dat we kunnen kijken of de training door gaat.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven.