Tijdens de mediation opleiding van The Lime Tree leer je van de trainer, voorbeeld films en oefenen met andere cursisten. Door de toevoeging van al die kennis en vaardigheden ontstaat vaak de behoefte om een ervaren mediator aan het werk te zien. Echter; door de vertrouwelijkheid van mediation is ‘meekijken’ met een professionele mediator niet makkelijk geregeld.
Wij hebben daar echter een mooi alternatief voor gevonden:

Speciaal voor de ‘nieuwsgierigen’ onder ons bieden we een extra dag aan met ‘Mister Mediation’ Steve Whittaker. Hij zal verdieping geven aan theorie en vaardigheden, zijn skills laten zien tijdens een mediation demonstratie en je aan het werk zetten met een casus.

Graag stellen we Steve even aan je voor:

Voor wie?
Iedereen die de mediation opleiding volgt die start op 15 mei (Wolfheze), 6 juni (Amsterdam) of 17 juni (Bilthoven) nodigen we uit voor deze dag.

Wat
Een leerzaam programma, met onder andere een mediation demonstratie van Steve Whittaker.

Wanneer
3 september, van 09.30 uur – 16.30 uur in Bilthoven

Observatieplaats
Deze dag wordt de ‘live’ mediation demonstratie gedaan met professionele acteurs. Wil je echter toch een ‘echte’ mediation bijwonen, schrijf je dan in voor de Mediation opleiding 12 Compleet.
Je krijgt dan een observatieplaats aangeboden bij één van de mediators van het netwerk van The Lime Tree. Je loopt dan een volledige mediation mee bij een ervaren mediator waardoor je een mediation in de praktijk kunt meemaken.